Over Pm bouwkostenadvies

Home / Over Pm bouwkostenadvies

Our Team

Peter Uytdewilligen

Kostendeskundige

PM Bouwkostenadvies levert creatieve, complete en kostenbewuste oplossingen voor alle fasen van het bouwproces. De vraag is steeds: hoe kunt ú “scoren” met ons werk? Wij denken met u mee, lezen een bestek, constateren waar hiaten zitten en kansen liggen en we bedenken alternatieven om het slimmer te doen. PM Bouwkostenadvies denkt als een aannemer en beschikt over de kennis en de professionaliteit om uw bouwproject succesvol te begeleiden.


Ruime ervaring in de woningmarkt

Nauwkeurige berekening van de bouwkosten is de basis van alle beslissingen die u neemt en PM Bouwkostenadvies geeft u de zekerheid, dat de bouwkosten van uw project gefundeerd zijn, vanaf de allereerste haalbaarheidsstudie tot aan de oplevering. PM Bouwkostenadvies kent uit ervaring de mogelijkheden om kostenreducties en kwaliteitsverbeteringen te realiseren gedurende het hele bouwproces. Lean and mean zijn sleutelwoorden in de aanpak om u de zorg van calculatie of inkoop uit handen te nemen. Ruime ervaring in de woningbouw maakt PM Bouwkostenadvies tevens de ideale partner om de kopersbegeleiding van uw bouwproject te verzorgen.

Our Team


Our Team

Oog voor detail

PM Bouwkostenadvies is geworteld in een aannemersfamilie die van oudsher uitstekend bekend staat in Zuidwest-Nederland. Bouwbedrijf Uytdewilligen was een behoorlijke regionale speler en actief als aannemersbedrijf, projectontwikkelaar en investeerder. Als calculator en inkoper van dit familiebedrijf kent de initiator van PM Bouwkostenadvies, Peter Uytdewilligen, alle facetten van het bouwen. Hij typeert zichzelf als gedreven, iemand die gedegen werk aflevert, altijd goed voorbereid aan tafel komt en evenwichtig en betrouwbaar is. Anderen noemen hem rustig, objectief, nauwkeurig, analytisch en met oog voor detail. Zijn ervaring en deskundigheid verzekeren u van realistische, onderbouwde adviezen en nauwkeurige en leesbare begrotingen.


Kostenbewuste oplossingen

PM Bouwkostenadvies is niet alleen uw partner bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie, schadeherstel en onderhoud van uw onroerend goed. Ook in die situaties leveren wij inventieve, solide en kostenbewuste oplossingen waarmee ú scoort!

Our Team


Our Team

Wij geven een goed advies

Van PM Bouwkostenadvies mag u een goed onderbouwd advies verwachten, helder en begrijpelijk geformuleerd, vanuit een gedegen kijk op het bouwproces. PM Bouwkostenadvies werkt voor particulieren, aannemers, architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars maar ook vastgoedbeheerders zoals woningbouwcorporaties en verenigingen van eigenaren weten de weg naar ons te vinden.


 
Mail ons of bel 06-31044007